ចេញផ្សាយ ២៨ សីហា ២០១៩
322
+ថ្ងៃងង្គារ ៥រោច ខែស្រាពណ៍ ឆ្នាំកុរ ព.ស២៥៦៣ ត្រូវនិងថ្ងៃទី២០ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៩
មន្ទីរកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត្តរតនគិរី បានសហការជាមួយនាយកដ្ឋានកសិ.ឧស្សាហកម្ម រៀបចំសិក្ខាសាលាស្តីពី សុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៅប្រទេសកម្ពុជា ក្នុងគោលបំណងអោយ
អ្នកចូលរួមបានស្វែងយល់ពីការលើកកម្ពស់ស្តង់ដាគុណភាព សុវត្ថិភាព និងការចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់គុណភាពផលិតកម្មកសិកម្ម ការអនុវត្តល្អក្នុងការងារកសិកម្ម(GAP)និងការវីភាគកាក់
សំណល់ជាតិពុលផលិតផលកសិកម្ម។ ក្នុងនោះដែរមានការចូលរួមពីមន្ត្រីកសិកម្មថ្នាក់ខេត្ត ស្រុក និងកសិករ សរុប ៤២នាក់ ស្រី០៨នាក់។